‘Black Myth: Wukong’ ve ‘NARAKA: BLADEPOINT’ Oyunlarına Işın İzleme ve DLSS 3.5 Desteği Geliyor
  • Teknohigh
  • Genel
  • ‘Black Myth: Wukong’ ve ‘NARAKA: BLADEPOINT’ Oyunlarına Işın İzleme ve DLSS 3.5 Desteği Geliyor

‘Black Myth: Wukong’ ve ‘NARAKA: BLADEPOINT’ Oyunlarına Işın İzleme ve DLSS 3.5 Desteği Geliyor

ABONE OL
14 Mart 2024 20:09
‘Black Myth: Wukong’ ve ‘NARAKA: BLADEPOINT’ Oyunlarına Işın İzleme ve DLSS 3.5 Desteği Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansı Pazartesi günü başlıyor ve NVIDIA RTX ile ilgili duyuruların bir ön izlemesini sunuyor. Bu duyurular arasında, en son RTX teknolojisinin birkaç yeni heyecan verici entegrasyonu da bulunuyor: Black Myth: Wukong ve NARAKA: BLADEPOINT oyunlarına DLSS 3.5 Güncellemeleri Geliyor.

NVIDIA, GDC’de bir çift yeni oyunun DLSS 3.5 Işın Oluşturma teknolojisi ve ışın izleme ile büyük görüntü kalitesi ve performans yükseltmeleri alacağını duyurdu ve GeForce oyuncularına kesin bir deneyim sunacağını belirtti. Merakla beklenen Black Myth: Wukong 20 Ağustos’ta piyasaya sürülecek. NARAKA: BLADEPOINT, hem PVP hem de PVE modları aracılığıyla erişilebilen üç alana yakında Işın İzleme özelliğini ekleyecek ve zaman içinde başka alanlar da yükseltmeler alacak.

Star Wars™ Outlaws NVIDIA DLSS 3, Işın İzleme ve Reflex Desteğiyle Piyasaya Sürülüyor

NVIDIA, grafikleri geliştirmek, performansı hızlandırmak ve oynanışı daha da duyarlı hale getirmek için GeForce RTX GPU’ların oyunun kurallarını değiştiren teknolojilerinden yararlanarak Star Wars™ Outlaws oyuncularına eksiksiz bir bilgisayar deneyimi sunmak için Ubisoft ve Lucasfilm Games ile iş birliği yaptı.

Star Wars: The Empire Strikes Back ve Star Wars: Return of the Jedi arasında geçen, NVIDIA DLSS 3, Işın İzleme ve Reflex ile geliştirilmiş ilk açık dünya Star Wars™ oyununu bu yılın sonunda deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca oyun GeForce NOW’da da erişilebiliyor olacak. Daha fazla bilgi için GeForce.com.

Portal RTX DLSS 3.5 ve RTX IO Güncellemesine Şimdi Erişilebiliyor

RTX destekli Portal, mod yapımcılarının klasik oyunları yükseltmesine ve yeniden düzenlemesine olanak tanıyan dönüştürücü bir modlama aracı olan NVIDIA RTX Remix kullanılarak oluşturulan ilk oyun olarak karşımıza çıkıyor. RTX destekli Portal, ışığın gerçek dünyadaki özelliklerini doğru bir şekilde modellemek için yol izleme olarak da bilinen ışın izleme özelliğini kullanarak Valve’in zamansız klasiğini yeniden tasarlıyor.

Lansmanda RTX destekli Portal, NVIDIA DLSS 3 ile Frame Generation ve Super Resolution özelliklerini destekliyordu. Bugün, RTX destekli Portal NVIDIA DLSS 3.5 iyileştirmesi alıyor. Bu, yapay zeka destekli Işın Oluşturma teknolojisini kullanarak ışın izlemesinin kalitesini ve dinamik aydınlatma efektlerinin duyarlılığını artırıyor. NVIDIA DLSS 3.5 kullanarak, GeForce RTX 4090’da kare hızları 6,2 kat artarken, GeForce RTX 4080 SUPER’de oyuncular sırasıyla 6,7 kat artış elde ediyorlar, böylece sırasıyla 100 ve 70 kare/saniye üzerinde oynanabilirlik sağlanıyor.

2560×1440 çözünürlükte, 4,7 kat performans artışı, GeForce RTX 4070 SUPER, 4070 Ti SUPER, 4080, 4080 SUPER ve 4090 sahiplerinin tüm ayarları maksimum

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ