INSTAX Biz uygulaması, yaratıcılığın ve markalamanın sınırlarını ortadan kaldırıyor
  • Teknohigh
  • Genel
  • INSTAX Biz uygulaması, yaratıcılığın ve markalamanın sınırlarını ortadan kaldırıyor

INSTAX Biz uygulaması, yaratıcılığın ve markalamanın sınırlarını ortadan kaldırıyor

ABONE OL
8 Kasım 2023 02:20
INSTAX Biz uygulaması, yaratıcılığın ve markalamanın sınırlarını ortadan kaldırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fujifilm, çok sevilen INSTAX markası özelinde bir yeniliğe daha imza atıyor. Değerli anları ölümsüzleştirmesi ile tanınan INSTAX, işletmelere yaratıcılık, kişiselleştirme ve markalama konusunda benzersiz fırsatlar sunan INSTAX Biz uygulamasıyla itibarını şimdi kurumsal dünyaya taşıyor.

 1998 yılında INSTAX markası altında şipşak fotoğraf sistemi ve ürünlerini piyasaya sürmeye başlayan Fujifilm INSTAX, bu yıl  25. yaşını kutluyor. Şimdi de yeni çalışması iş ve etkinlik odaklı yenilikçi akıllı telefon uygulaması INSTAX Biz’i piyasaya sunuyor. Anlık fotoğrafçılığın büyüsünü markalamanın gücüyle birleştirmesi bakımından piyasada benzeri olmayan uygulama, işletmelerin müşteriler ve iş ortakları üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmasına olanak tanıyor. Markalar ve işletmeler artık sadece akıllı telefon, INSTAX Link serisi akıllı telefon yazıcıları (“INSTAX Link serisi”) ve INSTAX Biz uygulaması yardımıyla markaya özel basılı anlık fotoğrafları uygun maliyetlerle kolayca bastırabiliyor.

FUJIFILM Avrupa Görüntüleme Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Shin Udono,  uygulama ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “INSTAX Biz, anlık fotoğrafçılık alanında devrim yapmak için yürüttüğümüz kararlı çalışmanın kanıtı niteliğinde. Özel baskıları, QR kodları, farklı formatları ve kapsamlı takibi bir arada sunan ürün, deneyimsel pazarlamada yeni bir çağın da habercisi. Somut hatıraları dijital temas noktalarıyla kusursuz bir şekilde birleştiren ürün, bu sayede etkileşimi ve markalarla kurulan duygusal bağı güçlendiriyor.”

Kalıcı bir deneyim, çok amaçlı ve özelleştirilebilir markalama imkanı

INSTAX Biz, kurumsal etkinliklerden ürün tanıtımlarına, müşteri etkileşimi girişimlerinden promosyon çalışmalarına kadar çeşitli iş ihtiyaçlarına kusursuz bir şekilde yanıt veriyor. Çok yönlü yapısı sayesinde farklı etkinliklere de kolayca entegre edilebiliyor. İşletmelere her fotoğrafı kendi özgün marka kimlikleriyle sunma olanağı sağlayan uygulama, markaya özgü anlık fotoğraflar, logolar, sloganlar ve tasarımlar ile şirketin hikayesini kitleye aktaran hediyelik eşyalara, hatıralara dönüştürmeye yardımcı oluyor. Son derece kişisel bir iletişim kurulmasını sağlayan basılı fotoğraflar, kalıcı bir deneyim yaratıyor. Nihayetinde bu fotoğraflar, buzdolaplarında, masalarda ve cüzdanlarda kendilerine yer bulabiliyor.

Hem uygun fiyatlı hem de etkili bir pazarlama aracı

Spor etkinlikleri, festivaller, kurumsal partiler ve deneyimler gibi pek çok farklı etkinlikte farklı şekilde kullanılabilen uygulama, kurumsal markalamanın anlık fotoğraflarla birleşimiyle kitleyle bağ kurulmasına yardımcı oluyor. INSTAX Biz uygulamasına tüm iOS ve Android akıllı telefonlardan ücretsiz olarak erişilebiliyor. Özel şablonlarla hazırlanmış INSTAX baskıları, analoğun büyüsü ile kişiselleştirilmiş markalamanın eşsiz bir birleşimini sunuyor. Bu özel hatıralar sosyal medya paylaşımlarında yer bulabilir, böylece daha geniş bir kitleyle daha fazla etkileşime girilmesini kolaylaştırabilir. Her baskıda bulunan QR kodları, ürün açılış sayfaları, üye kayıtları ve anketler gibi dijital içeriklere erişimde etkili bir kanal görevi görüyor. Uygulamadaki hızlı, kolay ve dinamik QR oluşturma özelliği, yazdırma sonrasında bile bağlantı adresinin değiştirilebilmesine olanak tanıyor, böylece en güncel bilgilerin paylaşılabiliyor. Akıllı telefonun fotoğraf albümünden fotoğraf seçme ve fotoğraf çekme gibi seçenekleri sunan uygulama, “mini”, “SQUARE” ve “WIDE” olmak üzere üç benzersiz baskı boyutu formatında yazdırma seçeneklerini de kullanıcılarının tercihine bırakıyor. Ayrıca sonrasında da baskı sonucu takibi yapmak mümkün. Uygulama, etkinlik sonuçlarına ilişkin kapsamlı bilgi sunabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ