Teknosa, Dünya Birincisi Oldu

Teknosa, Dünya Birincisi Oldu

Teknosa, Awards International tarafından markaların müşteri odaklılık hedefiyle gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği International Customer Experience Awards-Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde pek çok şirketi geride bırakarak, 'Genel Kazanan' kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

ABONE OL
20 Kasım 2023 23:48
Teknosa, Dünya Birincisi Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde “Overall Winner / Genel Kazanan” ödülü de dahil 4’ü altın 5 ödülle dünya birincisi olarak tescillendi.

Benzersiz müşteri deneyimi için tüm kanallarında pek çok yeniliğe imza atan Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, müşteri deneyimi konusundaki başarılarını uluslararası ödüllerle taçlandırmayı sürdürüyor. Teknosa, Awards International tarafından markaların müşteri odaklılık hedefiyle gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği International Customer Experience Awards-Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde pek çok şirketi geride bırakarak, “Overall Winner / Genel Kazanan” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Yenilikte, teknoloji kullanımı ve dijital dönüşümde en iyisi

Teknosa “Genel Kazanan” ödülünün yanı sıra “500’den Fazla Çalışanı Olan Şirketlerde Müşteri Deneyiminde En İyi Yenilik”, “1000’den Fazla Çalışanı Olan Şirketlerde En İyi Teknoloji Kullanımı” ve “Finansal Hizmetler ve Perakende Sektöründe En İyi Dijital Dönüşüm” kategorilerinde altın ödülü kucaklarken, “İş Değişikliği ve Dönüşümü” kategorisinde de bronz ödülün sahibi oldu.

 

Teknosa Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. 2000 yılında, teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman çalışanlarıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, bugün mağazaları, teknosa.com ve mobil platformlarıyla çoklu kanalda kesintisiz hizmet vermektedir. Teknosa, Teknosacell markasıyla mobil hat ve iletişim hizmeti veren tek teknoloji perakende şirketidir. Daha detaylı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ