Samsung Galaxy S24 Serisi Küresel Çapta Büyük İlgi Görüyor
  • Teknohigh
  • Genel
  • Samsung Galaxy S24 Serisi Küresel Çapta Büyük İlgi Görüyor

Samsung Galaxy S24 Serisi Küresel Çapta Büyük İlgi Görüyor

ABONE OL
1 Mart 2024 09:42
Samsung Galaxy S24 Serisi Küresel Çapta Büyük İlgi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung’un Galaxy S24 Serisi, dünyanın dört bir yanında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Güney Kore’den ABD’ye, Hindistan’dan Türkiye’ye geniş bir coğrafyada tüketicilerin yoğun ilgisini çeken Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modelleri, Samsung’un akıllı telefon pazarındaki liderliğini güçlendiriyor.

 

Samsung Electronics, akıllı telefon endüstrisindeki yenilikçilik ve liderlik yolculuğuna devam ederken, Galaxy S24 Serisi’nin global çapta karşılaştığı büyük ilgi ve başarıyla yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Dünyanın her yerinde tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modelleri, teknoloji tutkunlarının beklentilerini aşan özellikleri ve akıllı telefon deneyimini değiştiren yapay zeka desteğiyle dikkat çekiyor. Seriye gösterilen büyük talep neticesinde Türkiye’deki Galaxy S24 Serisi stokları ilk haftadan tükenmişti. Kısa süre içerisinde stokların yenilenmesinin ardından, seri tercih edilmeye devam ediliyor.

 

Galaxy S24 Serisi, Türkiye’de yoğun ilgiyle karşılandı

 

Samsung’un teknolojik öncülüğünün son yıldızı olan Galaxy S24 Serisi, Türkiye’deki teknoloji tutkunları tarafından büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılandı. Serinin sunulmasıyla birlikte, bir önceki Galaxy S23 Serisi’ne kıyasla satışların iki katına çıkması, Samsung’un yenilikçi teknolojilerine ve cihaz özelliklerine olan yoğun ilginin açık bir göstergesi oldu. Türkiye pazarında, Galaxy S24 Serisi’nin tanıtımının ilk haftasında stokların hızla tükenmesi, tüketicilerin bu ürünlere olan yoğun talebini ve ilgisini ortaya koydu. Samsung Türkiye, bu büyük talebe yanıt verebilmek için hızla yeni stoklar sağlayarak müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik taahhüdünü bir kez daha ispatladı.

 

Ayrıca, Samsung’un online mağazasında özel renk seçenekleri sunulması, serinin sadece teknik özellikleriyle değil, kişisel tercihlere de hitap edebilme kapasitesini de gösteriyor. Online Samsung mağazasında bulunan, Galaxy S24 ve S24+ için özel Yeşil, Safir Mavi,Turuncu; Galaxy S24 Ultra için ise Titanyum Mavi, Titanyum Yeşil, Titanyum Turuncu renk seçenekleri, kullanıcılar tarafından özel bir talep görmeye devam ediyor.

 

Güney Kore’deki anavatanında rekor satışlar

 

Galaxy S24 Serisi, Güney Kore’deki çıkışının ardından ilk 28 gün içinde 1 milyon adet satışa ulaşarak kendi evinde rekor bir başarıya imza attı. Bu etkileyici satış hızı, Galaxy S24 Serisi’nin, Samsung’un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en hızlı kabul gören modellerden biri olduğunu kanıtlıyor. Anavatanı Güney Kore’de bu derece hızlı bir başarıya ulaşması, serinin yenilikçi özelliklerinin ve üstün performansının kullanıcılar tarafından ne kadar beğenildiğini gösteriyor.

 

Galaxy S24 Serisi, ABD ve Hindistan’da da tüketicilerden büyük ilgi gördü. Her iki ülkede de serinin satışa sunulmasıyla birlikte Samsung, satışlarını artırdı ve daha fazla kişiye ulaştı.

 

Kullanıcıların favorisi Galaxy S24 Ultra oldu

 

Serinin amiral gemisi olan Galaxy S24 Ultra, sunduğu özelliklerle kullanıcıların en çok tercih ettiği model olmayı başardı. Olağanüstü teknik kabiliyetlerinin yanında yapay zeka özellikleriyle dünyanın her yerinden kullanıcıların dikkatini çeken Galaxy S24 Serisi, Samsung’un teknoloji dünyasındaki öncü konumunu daha da güçlendirirken, gelecekteki inovasyonlar için de büyük bir motivasyon kaynağı sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ