BinBin, “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı
  • Teknohigh
  • Genel
  • BinBin, “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı

BinBin, “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı

ABONE OL
4 Mart 2024 13:22
BinBin, “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreci ve pratik ulaşım çözümleri sunan teknoloji şirketi BinBin, dünyanın önde gelen insan kaynakları araştırma enstitüsü olan ve iş yeri kültürü ile çalışan deneyimi konularında uzmanlaşmış küresel otorite Great Place to Work tarafından gerçekleştirilen kapsamlı değerlendirmeler sonucunda “Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı.

 

1992’den bu yana 90’dan fazla ülkede araştırmalar yapan Great Place to Work Enstitüsü, çalışanlar arasındaki güven, saygı, adalet, gurur ve takım ruhu gibi temel kriterleri sertifikasyon sürecinde esas alıyor.  Mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olarak dünya genelinde beş ülkede saha ve operasyon ekipleriyle faaliyet gösteren BinBin, çalışanlarının bağımsız değerlendirmeleri sonucunda “Great Place To Work” sertifikasının sahibi oldu.

BinBin olarak “Great Place To Work” sertifikasını almaktan dolayı gurur duyduklarını ifade eden BinBin & GO Sharing CEO’su Mudzahid Beslija, konuyla ilgili şunları söyledi: Ülkemizi global arenada temsil eden bir şirket olarak mikromobilite alanında milyonlarca kullanıcıya ulaşıyoruz. BinBin’in kuruluşundan itibaren, sahada ve operasyonel faaliyetlerimizdeki başarımızın temelinde deneyimli ve güçlü ekibimizin yattığının farkındayız. Her bir çalışanımız, şirketimizin başarısında önemli bir role sahip ve bu sertifikayı da çalışanlarımızın adanmışlığı ve şirketimizin kültürüne duyduğu bağlılığın bir sonucu olarak görüyoruz. Çalışanlarına saygı duyan ve onların gelişimine odaklanan bir şirket kültürü oluşturmak, daima önceliklerimizden biri oldu. Bundan sonra da çalışanlarımızın mutluluğunu ve refahını artırmaya yönelik çalışmalara devam edeceğiz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ