Ev Temizliğinde Teknoloji Devrimi: Tineco’nun Yeni Amiral Gemisi FLOOR ONE S5
  • Teknohigh
  • Genel
  • Ev Temizliğinde Teknoloji Devrimi: Tineco’nun Yeni Amiral Gemisi FLOOR ONE S5

Ev Temizliğinde Teknoloji Devrimi: Tineco’nun Yeni Amiral Gemisi FLOOR ONE S5

ABONE OL
17 Mayıs 2024 11:40
Ev Temizliğinde Teknoloji Devrimi: Tineco’nun Yeni Amiral Gemisi FLOOR ONE S5
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tineco, zemin temizliği alanında yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor ve amiral gemisi FLOOR ONE S5 ile ev temizliğinde yeni bir çağ başlatıyor. 

Akıllı sensörler, olağanüstü emiş gücü ve kullanıcı dostu tasarımı ile FLOOR ONE S5, ev temizliğinde çıtayı bir adım daha yükseltiyor.

 

1998 yılında kurulan Tineco, güçlü süpürgeler üreterek yaşamı kolaylaştırma vizyonuyla yola çıktı ve bu süreçte temizlik endüstrisinde devrim yaratarak sektörde birçok yeniliğe imza attı. Tineco, kablosuz süpürgeler alanında ilk akıllı modeli geliştirerek endüstriye öncülük etmiş ve bugün küresel çapta milyonlarca ürün satan bir portföy ile inovatif bir marka haline gelmiştir. Bu liderliğini sürdürerek, şimdi de yeni amiral gemisi FLOOR ONE S5 modeliyle ev temizliği deneyimini baştan şekillendiriyor. Müşterilerinin karşısına yenilikçi ve kullanıcı odaklı ürünlerle çıkan Tineco, daha etkili, kullanımı kolay ve zahmetsiz bir temizlik deneyimi sunmayı hedefliyor.

Dünya Çapında 12 Milyon Mutlu Müşteri: Güvenilirliği Kanıtlanmış Marka

Tineco’nun akıllı temizlik çözümleri alanında çığır açan yeni ürünü FLOOR ONE S5, gelişmiş akıllı teknolojiyi ve güçlü temizlik performansını birleştirerek, kullanıcılarına benzersiz bir temizlik vadediyor. Amiral gemisi bu model, akıllı sensörleriyle farklı yüzey türlerini otomatik olarak algılayarak ve emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor. Bu benzeriz özellik, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda temizlik etkinliğini de maksimize ediyor. Tineco FLOR ONE S5’in entegre LED ekranı, gerçek zamanlı temizlik bilgileri sağlayarak kullanıcıların cihazı daha etkin bir şekilde kontrol etmelerine yardımcı oluyor.

Zorlu Köşelerden Geniş Alanlara: Kesintisiz Temizlik 

Özel FLOOR ONE S5 fırça başlığı, zorlu köşeler ve süpürgelikler gibi ulaşılması zor alanları temizlemek için özel olarak tasarlandı. Bu özellik, evin en göz ardı edilen kısımlarının bile pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Ayrıca, cihazın daha büyük kapasiteli temiz ve kirli su tankları sayesinde, daha geniş alanlar kesintisiz bir şekilde temizleniyor ve böylece temizliğin daha verimli ve uzun süreli hale gelmesi sağlanıyor. Bu iki özellik birleştiğinde, FLOOR ONE S5 kullanıcılarına hem zaman kazandıran hem de etkin bir temizlik deneyimi sunuyor.

Kablosuz ve hafif tasarımıyla Tineco FLOOR ONE S5, evin her köşesine kolayca erişiyor. Uzun süre dayanan bataryasında aldığı güç ile tek bir şarjla geniş alanları temizleyebilme kapasitesi sunuyor. Ayrıca, Tineco’nun yenilikçi gürültü azaltma teknolojisi sayesinde de ONE S5, düşük ses seviyesinde çalışırken bile güçlü temizlik performansından ödün vermiyor. Kullanıcı dostu tasarımı ve üstün özellikleri ile ev temizliğinde standartları yeniden belirliyor.

 

Tatil sezonunu temizlik derdi olmadan geçirmeye ne dersiniz?

Yazlık evlerin kabusu ıslak zemin ve kumlar, FLOOR ONE S5 ile sorun olmaktan çıkıyor. Güçlü temizlik yeteneğiyle kendine hayran bırakan ONE S5, hem süpürme hem de vakumlama özelliğiyle, zemindeki kumları ve kirleri kolayca temizlerken, ıslak temizlik fonksiyonuyla da ayak izlerini ve lekeleri gideriyor. Ayrıca, kendi kendine temizleme özelliği sayesinde temizlik sonrası bakımı da oldukça kolaylaştırıyor. Tineco FLOOR ONE S5, fırçasız motoru, gürültü açısından optimize edilmiş hava kanalı tasarımı, akıllı güç ayarı ve yumuşak fırça rulosu sayesinde düşük gürültülü bir temizlik deneyimi sunuyor.

FLOOR ONE S5,18.999 TL lansman fiyatıyla online alışveriş platformları Trendyol, Hepsiburada, MediaMarkt, Teknosa ve Amazon’da tüketicilerle buluşuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ