League of Legends’in Yeni Kahramanı Skarner ile Tanışın
  • Teknohigh
  • Oyunlar
  • League of Legends’in Yeni Kahramanı Skarner ile Tanışın

League of Legends’in Yeni Kahramanı Skarner ile Tanışın

ABONE OL
20 Mart 2024 14:43
League of Legends’in Yeni Kahramanı Skarner ile Tanışın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14.7 Yaması’yla birlikte Skarner, Vadi’de heyecan verici bir Görsel ve Oynanış Yenilemesi ile geri dönüyor. Bu değişiklikler, oyun içi yeteneklerden oynanış tarzına, görsellerden oyun içi modele ve hatta Runeterra evrenindeki hikâyesine kadar her yönü kapsıyor. League of Legends, sevilen kahramanları modernleştirirken temel kimliklerine ve tasarımlarına sadık kalmayı hedefliyor.

“Ben Ixtal’ın kalıcı muhafızıyım.”

Eski bir tözkabuk olan Skarner, Ixtal’da Yun Talların kurucu üyelerinden biri olarak saygın bir konuma sahip. Ixtal’ın dünyanın geri kalanından izole edilmesini sağlayarak burayı koruma görevine adanmıştır. Ancak Yun Talların bu kararı sorgulamaya başlamasıyla Skarner giderek daha şüpheci bir hâle gelmiştir. Sonuç olarak, Skarner, Ixtal ve halkını her türlü tehlikeden korumak için kararlılıkla hareket etmeye hazırdır.

YETENEKLER:

Pasif – Titreşim Ağı

Skarner’ın saldırıları rakiplere sarsıntı yükü uygular, biriken sarsıntı yükleri rakiplerin maksimum canının bir yüzdesine eşit hasar verir.

Q – Tektonik Zemin/Toprağın Başkaldırısı

Skarner, yerden koparttığı kayayı sonraki 3 saldırısında kullanarak güçlendirir. Bu saldırılar ek hasar, menzil ve saldırı hızı kazanır. Üçüncü saldırı, kayayı hedefe fırlatarak hasar ve yavaşlatma etkisi uygular.

W – Sismik Kalkan

Skarner, yakınındaki rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan bir şok dalgası yayarak kalkan kazanır.

E – Ixtal Hücumu

Skarner, yüzey şekillerini yok sayarak ileri doğru hücum eder ve temas ettiği ilk rakip şampiyonu veya büyük canavarı yakalar. Daha sonra onu sürükleyerek hasar verir ve sersemletir.

R – Mıhla

Skarner, en fazla 3 şampiyonu mıhlayarak hasar verir ve kısa süreliğine ek hareket hızı kazanır, etki sona erene kadar onları kendisiyle birlikte sürükler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ