TECNO SPARK 20 Pro Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Yenilikler ve Özellikler
  • Teknohigh
  • Telefon
  • TECNO SPARK 20 Pro Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Yenilikler ve Özellikler

TECNO SPARK 20 Pro Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Yenilikler ve Özellikler

ABONE OL
11 Mart 2024 12:26
TECNO SPARK 20 Pro Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Yenilikler ve Özellikler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, Türkiye pazarına sunduğu en yeni telefonu olan SPARK 20 Pro ile dikkatleri üzerine çekiyor. SPARK 20 Pro, sektörde birçok ilki barındıran özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. 6,78 inç FHD+ ekran, 120Hz ekran yenileme hızı, 108MP ana kamera ve yüksek çözünürlüklü ses teknolojisi gibi özelliklerle donatılan telefon, MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom mağazaları ve online satış noktalarında kullanıcılarla buluşuyor. SPARK 20 Pro, KDV dahil 11.999 ve 12.256 TL fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden biri, piksel ışık hassasiyetinde %900 artış sağlayan 9-in-1 teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde, düşük ışık koşullarında dahi mükemmel görüntü kalitesi elde ediliyor. Ayrıca, 108MP ana kamera ile fotoğraf ve video çekimlerinde üstün performans sağlanıyor. Hem fotoğraf hem de video çekimlerinde sinematik görüntüler elde etmek için film modu ve çift video özelliği kullanıcılara sunuluyor.

 

TECNO SPARK 20 Pro’nun şık tasarımı, dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri. Yeniden tasarlanan metal çerçeveler ve alüminyum alaşımlı kamera modülü, telefonun modern ve estetik görünümünü tamamlıyor. Ayrıca, ergonomik hatları ve yenilenen kamera modülü tasarımı, kullanıcıların daha rahat bir kullanım deneyimi yaşamasını sağlıyor.

 

Telefonun performansı da göz ardı edilemeyecek kadar etkileyici. G99 ultra boost işlemci ve çift oyun motoru sayesinde, kullanıcılar sorunsuz oyun ve uygulama kullanımı deneyimleyebiliyorlar. Ayrıca, geniş depolama alanı ve genişletilebilir RAM kapasitesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunuluyor.

 

TECNO SPARK 20 Pro, ses deneyiminde de sınırları zorluyor. DTS ve Hi-Res Stereo Ses Sistemi ile donatılan telefon, benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Ayrıca, özel flaş ve çift flaş ile düşük ışık koşullarında net ve canlı fotoğraflar çekmek mümkün hale geliyor.

 

Son olarak, TECNO SPARK 20 Pro’nun yeniden tasarlanan estetik özellikleri ve geliştirilmiş dayanıklılığı da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yapay zeka yazılımı ile oluşturulan benzersiz duvar kağıtları ve dinamik rozet özelliği, telefonu daha kişisel hale getiriyor. Ayrıca, IP53 sertifikası sayesinde telefon suya ve toza dayanıklı hale getiriliyor, günlük kullanımda daha fazla dayanıklılık sağlanıyor.

 

TECNO SPARK 20 Pro, kullanıcıların beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmış bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor ve Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmaya hazır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ