FUJIFILM’in Yeni Odak Noktası: Yenilikçi Modeli INSTAX MINI 99
  • Teknohigh
  • Genel
  • FUJIFILM’in Yeni Odak Noktası: Yenilikçi Modeli INSTAX MINI 99

FUJIFILM’in Yeni Odak Noktası: Yenilikçi Modeli INSTAX MINI 99

ABONE OL
16 Mart 2024 02:08
FUJIFILM’in Yeni Odak Noktası: Yenilikçi Modeli INSTAX MINI 99
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fujifilm, popüler INSTAX fotoğraf makinesi serisine bir yenilik daha getiriyor. Daha önce piyasaya sürülmemiş, benzersiz bir analog anlık kamera olan INSTAX MINI 99 artık kullanıcılarla buluşuyor. Kamera ile uyumlu olan eski fotoğraf slaytlarından esinlenilen INSTAX MINI Photo Slide Film de artık satışta!

FUJIFILM, INSTAX ürün serisiyle kullanıcılarına memnuniyet vermeye devam ediyor. Şimdi, klasik ve şık mat siyah tasarımıyla geleneksel INSTAX estetiğini koruyan ve her fotoğrafın potansiyelini maksimize etmek için geliştirilen yeni modeli INSTAX MINI 99’u piyasaya sürüyor. Bu benzersiz kamera, “Renk Efektleri” mod kadranına sahip olmasıyla dikkat çekiyor; bu özellik, renk efekt ayarları, özel vinyet düğmesi ve ayrıca parlaklık ayarları gibi gelişmiş yeni özelliklere sahip. Kullanıcılar, Faded Green, Warm Tone, Light Blue, Soft Magenta, Sepia ve Light Leak gibi altı efekt arasından seçim yaparak tek seferlik ve benzersiz görüntüler oluşturabilir ve düzenleyebilirler. Ayrıca, kameranın içindeki LED ışıklarla oluşturulan Renk Efekti özelliği, seçilen rengi INSTAX MINI fotoğraf filmine aktarılabiliyor. MINI 99 ayrıca heyecan verici bir yeni özellik olan Manuel Vinyet Düğmesine de sahip. Bu düğme, lens yuvası üzerinde bulunuyor ve görüntüye gölgeli bir sanatsal çerçeve eklemeye olanak tanıyor.

FUJIFILM Europe GmbH Görüntüleme Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Shin Udono, yeni ürünle ilgili olarak şunları belirtti: “Anlık fotoğraf teknolojisindeki ilerlemeler sayesinde, kullanıcılarımızın sevdikleri görünümü ve hissi koruyarak sanatsal yaratıcılıklarını gerçek anlamda dışa vurabilecekleri heyecan verici yeni özellikler ekledik. Fujifilm için heyecan verici bir ürün olan INSTAX MINI 99’un kullanıcıları da aynı ölçüde heyecanlandıracağına inanıyoruz.”

INSTAX MINI 99’un diğer özellikleri arasında Parlaklık Kontrol Düğmesi, çeşitli çekim modları, otomatik zamanlayıcı ve tutucu ve tripod kullanımı gibi özellikler bulunuyor.

Ayrıca, MINI 99 ile uyumlu olan “Ivory” renkli INSTAX MINI filmi PHOTO SLIDE de satışa sunuluyor. Bu yeni film, MINI 99’un sunduğu baskı özelliklerini tamamlamak için tasarlandı.

Fujifilm INSTAX MINI 99, 4 Nisan’dan itibaren tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. INSTAX MINI PHOTO SLIDE ise ayrıca perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.

INSTAX UP! Akıllı Telefon Uygulaması da güncellendi. Bu uygulama, kullanıcıların dijital olarak fotoğraflarını taramasına, içe aktarmasına, düzenlemesine ve saklamasına olanak tanır. Yeni güncelleme, uygulamaya bir albüm özelliği eklemiştir. Kullanıcılar, dijital INSTAX fotoğraflarını temalara göre kolayca düzenleyip saklayabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ