Tivibu’dan Babalar Günü ve Kurban Bayramı’na Özel Sinema Şöleni
  • Teknohigh
  • Genel
  • Tivibu’dan Babalar Günü ve Kurban Bayramı’na Özel Sinema Şöleni

Tivibu’dan Babalar Günü ve Kurban Bayramı’na Özel Sinema Şöleni

ABONE OL
11 Haziran 2024 13:53
Tivibu’dan Babalar Günü ve Kurban Bayramı’na Özel Sinema Şöleni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom‘un televizyon platformu Tivibu, Babalar Günü ve Kurban Bayramı’nı unutulmaz bir sinema şöleniyle kutlamak isteyen izleyicilere özel bir program sunuyor. Haziran ayı boyunca, ailelerin birlikte keyifle vakit geçirebileceği duygusal ve eğlenceli filmlerden oluşan bir seçki hazırlayan Tivibu, bu özel günlerde ekranları adeta bir sinema salonuna çevirerek izleyicilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Her yaştan izleyicinin ilgisini çekecek geniş içerik yelpazesiyle, Tivibu haziran ayında Babalar Günü ve Kurban Bayramı’na özel klasörlerinde çeşitli duygusal ve eğlenceli filmleri izleyiciyle buluşturuyor.

Babalar Günü’ne Özel Seçkiler

 

Haziran ayında Babalar Günü’ne özel klasörde yer alan filmler, baba-evlat ilişkisini mercek altına alarak izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı hedefliyor. Bu özel klasörde; “Babamın Zaferi”, “Evlat”, “Baba”, “Baba ve Kız”, “Babam”, “Kan Bağı”, “Benim Babam, Benim Oğlum”, “7. Kat”, “Büyük Balık”, “Babasının Kuzuları”, “Baba ve Kız”, “The Godfather”, “The Godfather 2”, “The Godfather 3”, “Avatar: Suyun Yolu”, “Suikast Treni”, “Kayıp Balık Nemo”, “Aslan Kral” ve “Umudunu Kaybetme”  gibi yapımlar yer alıyor. Bu filmler, 12 – 26 Haziran tarihleri arasında Tivibu’da izlenebilecek.

 

 

 

Animasyon ve Dram Filmleri

Babalar Günü klasöründe öne çıkan animasyon filmlerinden “Kayıp Balık Nemo“, Marlin’in oğlunu bulma çabalarını ve Nemo’nun geri dönmek için verdiği mücadeleyi anlatırken, “Aslan Kral” ise yavru aslan Simba’nın maceralarını konu alıyor. Dram türündeki “Babamın Zaferi“, Fransa’nın Provence kasabasında yaşayan bir çocuğun, öğretmen babasına olan hayranlığını ve hayatını anlatıyor. “Kan Bağı” ise kızını öldürmeye çalışan kişilerden intikam almak için silah kuşanan bir babanın öyküsünü işliyor. Filmin başrolünde Mel Gibson yer alırken, Erin Moriarty, Michael Parks ve William H. Macy de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

 

 

Bayram Neşesi Tivibu’da

Kurban Bayramı boyunca ise Tivibu, izleyicilere özel bir Bayram Klasörü sunuyor. 14-24 Haziran tarihleri arasında izleyiciyle buluşacak bu klasörde; ““Aile Arasında”, “Aykut Enişte”, “Bayi Toplantısı”, “Bizim Köyün Şarkısı”, “Cici Babam”, “Çok Filim Hareketler Bunlar”, “Deliha”, “Deliha 2”, “Düğün Dernek”, “Düğün Dernek 2: Sünnet”, “Eltilerin Savaşı”, “Eyvah Eyvah”, “Eyvah Eyvah 2”, “Eyvah Eyvah 3”, “G.O.R.A”, “Geniş Aile: Komşu Kızı”, “Görümce”, “Hedefim Sensin”, “Kara Bela”, “Karakomik Filmler: Kaçamak”, “Karakomik Filmler 2”, “Küçük Esnaf”, “Niyazi Gül Dörtnala”, “Olanlar Oldu”, “Organize İşler”, “Vizontele”, “Vizontele Tuuba”, “Zaman Makinesi 1973” gibi filmler yer alıyor.

 

Unutulmaz Bir Televizyon Deneyimi

Türk Telekom’un Tivibu platformu, Babalar Günü ve Kurban Bayramı vesilesiyle izleyicilere eşsiz bir televizyon deneyimi sunmayı amaçlıyor. Geniş film yelpazesiyle hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşatmayı hedefleyen Tivibu, bu özel günleri evde geçirecek izleyicilere sinema salonu atmosferi yaratıyor. Haziran ayı boyunca özel klasörlerde sunulan bu filmlerle, ailecek keyifli zaman geçirebilir ve sevdiklerinizle birlikte özel anlar yaşayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ