NBA’de Final Serisi Tivibu’da

NBA’de Final Serisi Tivibu’da

ABONE OL
11 Haziran 2024 14:10
NBA’de Final Serisi Tivibu’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NBA’de Final Serisi Tivibu’da

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, NBA’in heyecan dolu final maçlarını izleyicilere sunmaya devam ediyor. Doğu Konferansı lideri Boston Celtics ile Batı Konferansı’nın sürpriz ekibi Dallas Mavericks’in karşılaştığı NBA finalleri, üçüncü maçıyla devam ediyor. Boston Celtics‘in 2-0 önde olduğu bu seride, takımların mücadelesi Tivibu üzerinden S Sport‘tan canlı yayınlanıyor.

NBA’de final serisinin üçüncü maçı, Doğu Konferansı’nın zirvesinde yer alan Boston Celtics ile Batı Konferansı’nda beşinci sırayı alan Dallas Mavericks’i karşı karşıya getiriyor. Boston’daki ilk iki maçın ardından seri, 2-0’lık Celtics üstünlüğüyle Dallas’a taşınıyor. Üçüncü maç, 13 Haziran Perşembe gecesi saat 03.30’da Tivibu üzerinden S Sport‘tan canlı yayınlanacak. Serinin dördüncü maçı 15 Haziran Cumartesi günü, gerekirse beşinci maç ise 18 Haziran Salı günü oynanacak ve her iki maç da Tivibu‘dan canlı olarak izlenebilecek.

Dallas Sürprizi Boston Karşısında Parkede

Batı Konferansı play-off yarı finalinde Oklahoma City Thunder’ı mağlup ederek dikkat çeken Dallas Mavericks, Minnesota Timberwolves’a karşı yakın geçen maçlarla 4-1 kazanarak Konferans finaline yükseldi. Luka Doncic ve Kyrie Irving‘in öne çıktığı Dallas Mavericks, NBA finallerinde Boston Celtics karşısında henüz galibiyet elde edemedi. Boston’daki iki maçta da farkı koruyan Celtics, özellikle Jrue Holiday’in ekstra performansıyla etkili oldu.

Boston Celtics’in Yükselişi

NBA normal sezonunu en yüksek galibiyet oranıyla tamamlayan Boston Celtics, Jayson Tatum liderliğinde 16 yıl aradan sonra yeniden zirveye çıkmak için mücadele ediyor. Doğu Konferansı finalinde Indiana Pacers’ı süpüren Celtics, play-off’larda da etkileyici performans sergiledi. İlk iki maçta kendi oyununu oynayarak iç saha avantajını sürdüren Boston Celtics, Jaylen Brown, Jrue Holiday ve Jayson Tatum’un güçlü performansıyla Dallas’taki maçlarda da galibiyet arayacak.

Canlı Yayın Detayları

NBA final serisinin üçüncü maçı, 13 Haziran Perşembe gecesi Dallas ev sahipliğinde saat 03:30’da Tivibu üzerinden S Sport‘tan canlı yayınlanacak. Serinin dördüncü maçı 15 Haziran Cumartesi günü, beşinci maç ise gerekirse 18 Haziran Salı günü yine Tivibu’da canlı olarak izlenebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ