Huawei, Şık ve Güçlü HUAWEI FreeBuds 6i ile Yeni Standartlar Belirliyor
  • Teknohigh
  • Genel
  • Huawei, Şık ve Güçlü HUAWEI FreeBuds 6i ile Yeni Standartlar Belirliyor

Huawei, Şık ve Güçlü HUAWEI FreeBuds 6i ile Yeni Standartlar Belirliyor

ABONE OL
11 Haziran 2024 14:42
Huawei, Şık ve Güçlü HUAWEI FreeBuds 6i ile Yeni Standartlar Belirliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Huawei, 3.000 TL fiyat segmentinde sunduğu HUAWEI FreeBuds 6i ile aktif gürültü engelleme, uzun pil ömrü ve üstün ses kalitesi gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Türkiye’de satışa sunulan bu kulaklık, beyaz, mor ve siyah renk seçenekleriyle geliyor.

Yeni Akıllı Dinamik Aktif Gürültü Engelleme (ANC) 3.0 teknolojisine sahip HUAWEI FreeBuds 6i, bu özelliğiyle gürültüyü anlık olarak izleyip optimize ediyor. Helmholtz rezonans prensibine dayanan Gürültü Filtreleme Odası ve yeni kulak uçları, arka plan seslerini etkili bir şekilde azaltıyor. Ayrıca, 3 mikrofonlu sistemi ve 11 mm Dört Mıknatıslı Dinamik Sürücüsü ile gürültü engelleme performansını artırıyor.

HUAWEI FreeBuds 6i, LDAC HD ses codec’i ve Hi-Res Audio Wireless sertifikasıyla desteklenen 11 mm ultra manyetik bas sürücüsü sayesinde yüksek ses kalitesi sunuyor. Multi-EQ efektleri ile kullanıcılar, ses deneyimlerini kişiselleştirebiliyor. Kulaklıklar, şarj kutusuyla 35 saat, tek şarjla ise 8 saat oynatma süresi sunuyor. Ayrıca, 10 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik kullanım sağlanabiliyor.

HUAWEI FreeBuds 6i, 2.999 TL satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden kullanıcılarla buluşuyor. Bu fiyata, 500 TL değerinde 6 ay kayıp kulaklık desteği ve 200 TL indirim kuponu da dahil.

Daha fazla bilgi ve satın almak için buraya tıklayın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ