Türk Telekom’un Gençlik Markası Selfy Gençlere Değer Katıyor

Türk Telekom’un Gençlik Markası Selfy Gençlere Değer Katıyor

ABONE OL
1 Haziran 2024 23:13
Türk Telekom’un Gençlik Markası Selfy Gençlere Değer Katıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom’un gençlere yönelik markası Selfy, sosyal medya paketlerinden esnek tarifelere, giyimden kahveye, oyundan hobiye, etkinliklerden ulaşıma kadar birçok avantaj sunarak gençlerin hayatına değer katmaya devam ediyor. 2016 yılından bu yana düzenlenen Selfy Fest, bu yıl Mert Demir, Fatma Turgut ve Gripin’in katılımıyla kampüslerde coşkuyu artırdı. Selfy Fest’24, Erzurum, Antalya, Eskişehir, Isparta ve İzmir’de Türkiye Basketbol Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilen Selfy 3X3 Basketbol Turnuvası, ödüllü yarışmalar ve heyecan verici aktivitelerle yüz binlerce öğrenciyi bir araya getirdi.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, müşteri memnuniyetine odaklanarak gençlerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. Özden, “Mobildeki gücümüzle gençlerin hayatına renk katıyoruz. Düzenli araştırmalar yaparak gençlerin beklentilerini analiz ediyor, dijital servislerden giyime, kahveden ulaşıma kadar sayısız fırsat sunuyoruz. 2023’te gençlerin en çok tercih ettiği sosyal medya uygulamalarına sunduğumuz sınırsız internetle mobil veri kullanımı 50 milyon GB’a ulaştı. Selfy Fest etkinliklerimiz ise milyonlarca gencin sosyalleşmesini sağladı. Türkiye’nin dijital geleceğinin mimarı olarak gençlerin her anında yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla dijital dünyanın kapılarını gençlere açarken, avantajlı tarifeler ve özel fırsatlar sunarak gençlerin yanında yer alıyor. Bu yıl 16-30 Mayıs tarihlerinde Erzurum Atatürk Üniversitesi, Antalya Akdeniz Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve İzmir Ege Üniversitesi’nde düzenlenen Selfy Fest’24, renkli etkinlikler ve konserlerle üniversite kampüslerini canlandırdı. Selfy Fest’24’te düzenlenen 3X3 Basketbol Turnuvası’nda şampiyon olan Akdeniz Üniversitesi’nden Papatyalar takımı, A Milli Basketbol Takımı’nın İstanbul’daki maçında Türk Telekom tarafından ağırlanma hakkı kazandı.

 

Selfy Fest’24’ün İzmir’deki final etkinliğinde basın mensuplarıyla buluşan Zeynep Özden, Türk Telekom’un mobildeki gücünün arttığını ve gençlere yönelik çeşitli hizmetler sunduklarını belirtti. Özden, “Türkiye’nin dört bir köşesinde yüksek hızlı internet sağlıyoruz. Tivibu, Muud, e-dergi ve Playstore gibi dijital platformlarımızla geniş bir yelpaze sunuyoruz. Selfy ile gençlerin her anında yanlarında olarak hayatlarını renklendiriyoruz. Gençlerin ihtiyaçlarını anlamak için düzenli araştırmalar yapıyor, kullanım alışkanlıklarını ve beklentilerini analiz ediyoruz. ‘Her Anın Sponsoru’ mottosuyla sunduğumuz avantajlı tarifeler ve esnek paketler, gençlerin dijital medya uygulamalarına olan ilgisini yansıtıyor. 2023 yılında toplam 50 milyon GB mobil internet kullanımı gerçekleştirildi. Gençlerin eğilimlerini proaktif bir anlayışla takip ediyor ve hizmetlerimizi sürekli güncelliyoruz. Türkiye’nin dijital geleceğinin teminatı olan gençlerin yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ