Dell Technologies , Yenilikçi Yapay Zeka Destekli Latitude Bilgisayarlarını Tanıttı
  • Teknohigh
  • Bilgisayar
  • Dell Technologies , Yenilikçi Yapay Zeka Destekli Latitude Bilgisayarlarını Tanıttı

Dell Technologies , Yenilikçi Yapay Zeka Destekli Latitude Bilgisayarlarını Tanıttı

ABONE OL
15 Mart 2024 12:55
Dell Technologies , Yenilikçi Yapay Zeka Destekli Latitude Bilgisayarlarını Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Latitude serisi, günümüzün hibrit çalışma ortamında profesyonellere yapay zeka destekli üretkenlik ve iş birliği imkanı sunuyor.

Intel vPro® ve yeni Nesne İşlem Birimi (NPU) ile güçlendirilmiş Intel® Core™ Ultra işlemcilerin piyasaya sürülmesiyle, hibrit çalışanların günlük deneyimi daha verimli, güvenli ve iş birliğine uygun hale geliyor. Yapay zeka iş yüklerinin NPU’ya aktarılması, genel cihaz performansını artırırken pil ömrünü uzatıyor. Dell, modern iş yerlerine yönelik çığır açan yapay zeka deneyimleri sunan yeni ticari portföyünü duyurdu. Yeni Latitude serisi, hibrit çalışma çağındaki profesyonellere yapay zeka destekli üretkenlik ve iş birliği imkanı sunuyor.

Dünyanın en iş birlikçi çıkarılabilir cihazı Latitude 7350 Detachable ile tanışın

Latitude 7350 Detachable, zarif ve hafif bir tabletin esnekliğini bir dizüstü bilgisayarın performansıyla birleştiriyor. Opsiyonel olarak sunulan çıkarılabilir klavye ve kalemle, bu cihaz profesyonellere, masalarında tam donanımlı bir bilgisayar olarak veya hareket halindeyken tablet olarak çalışma esnekliği sunuyor. Dell, cihazın dizüstü bilgisayar modunda yüzde 51’e kadar daha hızlı çalışmasını sağlayan akıllı termal modlar gibi gelişmiş termal çözümlere de odaklanıyor.

Latitude 7350 Detachable, dünyanın en iş birlikçi ticari çıkarılabilir bilgisayarı olarak çift yüksek çözünürlüklü 8MP kamerasıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıya bakan kamera, zorlu aydınlatma koşullarında yüksek görüntü kalitesi sunmak için HDR teknolojisini kullanıyor. 7350 Detachable’ın ekranı, zararlı mavi ışığı azaltmak için ComfortView Plus ile 3K çözünürlüğe sahip. Microsoft Teams ve Zoom desteği ile dünyanın ilk iş birlikçi dokunmatik yüzeyli çıkarılabilir cihazı, konferans kontrollerini kullanıcıların parmaklarının ucuna getiriyor. Yeni Nesne İşlem Birimi (NPU), Windows Studio Effects ile göz temasını düzenleyebilme, otomatik çerçeveleme ve arka planı bulanıklaştırma gibi özellikleri mümkün kılıyor.

Latitude 7350 Detachable, sürdürülebilirlik alanında da önemli yenilikler sunuyor. Yüzde 90 geri dönüştürülmüş magnezyumdan yapılan bir şasi, yüzde 75 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilmiş bir destek ayağı ve yüzde 90 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş bir pil çerçevesiyle çevre dostu bir tasarım sunuyor. Ayrıca, yeni nesil Latitude dizüstü bilgisayarlar yüzde 50 geri dönüştürülmüş kobalt içeren piller içeriyor. Dell’in döngüsel tasarım anlayışından ilham alan Latitude 7350 Detachable, çıkarılabilir piller ve ekranların yanı sıra servis kolaylığı ve hızı için yükseltilebilir WWAN ve SSSDS gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

Intel Core Ultra İşlemcilerle Güçlendirilmiş Yeni Latitude Yapay Zeka Bilgisayarları

Latitude 9450 2-in-1, ultra premium tasarım, iş birliği ve üretkenlik özellikleriyle her yerde çalışma kültürünü yeni bir boyuta taşıyor. Dünyanın en küçük 14 inç ticari bilgisayarı olan 9450 2-in-1, yöneticiler, satış görevlileri ve danışmanlar için ideal özelliklere sahip. Geniş ve kavisli tuşlarıyla Zero-Lattice Klavye, gelişmiş dokunma tepkisi sunuyor. Mini-LED arkadan aydınlatma teknolojisi, klavyenin güç tüketimini azaltarak pil ömrünü uzatıyor.

İş birliği ve bağlanabilirlikte gelinen son nokta olan Latitude 9450, Microsoft Teams ve Zoom desteği ile dokunmatik iş birliği yüzeyi, çarpıcı bir QHD+ Infinity Edge ekran, üstten çıkışlı hoparlörler ve yeni bir HDR web kamerasıyla donatılmıştır. Wi-Fi 7 özellikli kablosuz kart, daha hızlı bağlantılar sağlayarak verimliliği artırır. Yeni Latitude 7000 serisi, çeşitli yenilikler sunarak 13 inç, 14 inç ve 16 inç ekran boyutları ve 2-in-1 form faktörü seçenekleri sunuyor.

Latitude 7350 ve 7450 Ultralight modelleri, yapay zeka bilgisayar performansını ultra taşınabilir bir formda sunuyor. Sadece 0,98 kg ağırlığındaki Latitude 7350 Ultralight ve 1,05 kg ağırlığındaki 7450 Ultralight, her yerden çalışma için ideal bilgisayarlar olarak öne çıkar. Yeni Intel® Core ™ Ultra İşlemcilerle birlikte, Latitude Ultralight ürünleri Dell Collaboration Touchpad, 5MP web kamerası ve üst düzey bir iş birliği deneyimi sağlayan üstten çıkışlı hoparlörlerle donatılmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ