BtcTurk’ün finansal tabloları bağımsız denetimden geçti

BtcTurk’ün finansal tabloları bağımsız denetimden geçti

ABONE OL
14 Şubat 2024 12:35
BtcTurk’ün finansal tabloları bağımsız denetimden geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BtcTurk’ün kriptopara alım satım platformu BtcTurk Kripto, Coinbase’den sonra finansal tabloları dört büyük denetim firmasından biri tarafından denetlenen dünyada ikinci, Türkiye’deki ilk kriptopara platformu oldu. 

 

Sektörde güven olgusunun altını çizen atılımlarına yenisini ekleyen BtcTurk’ün son iki yıllık finansal tabloları dünyanın önde gelen dört büyük denetim firmasından biri tarafından bağımsız denetime tabi tutuldu.

 

“Sektörün gelişimine güç veren bu denetimleri önemli buluyoruz”

“Yeni yıla hem şirketimizin öncülük misyonunu pekiştiren hem de sektöre örnek olacak güzel bir haberle başladık” diyen BtcTurk Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Kınık, sözlerini şöyle sürdürdü: “BtcTurk Kripto dünyada dört büyük denetim şirketinden birinin bağımsız denetimini geçen ikinci kriptopara platformu oldu. Ülkemizde de bir ilke imza attık. Regülasyonel ve sektörel olumlu gelişmelerin olduğu hareketli bir sürece girdiğimiz bu dönemde sektörün gelişimine güç veren bu denetimleri kullanıcılarımız ve paydaşlarımız için çok önemli buluyoruz. Finansal evreni ve kapsayıcılığı genişletirken, güven verici atılımlarla sektöre öncülük etmekten gurur duyuyoruz.” dedi. BtcTurk Kripto, kamuoyuna açıklanan bilgiler dahilinde Coinbase’den sonra bu denetimin gerçekleştirildiği dünyadaki ikinci platform oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ