BMW iX2 eDrive20 Dinamik Tasarım ve Geniş yaşam yaşam Alanını Birleştiriyor
  • Teknohigh
  • Otomobil
  • BMW iX2 eDrive20 Dinamik Tasarım ve Geniş yaşam yaşam Alanını Birleştiriyor

BMW iX2 eDrive20 Dinamik Tasarım ve Geniş yaşam yaşam Alanını Birleştiriyor

ABONE OL
20 Mart 2024 15:00
BMW iX2 eDrive20 Dinamik Tasarım ve Geniş yaşam yaşam Alanını Birleştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli olan Yeni BMW iX2 eDrive20’yi yollara çıkarıyor. Bu araç, dinamik tasarımı, son teknolojiyle donatılmış kabini ve 478 km’ye kadar uzanan menziliyle dikkat çekiyor. M Sport tasarım paketiyle sunulan Yeni BMW iX2 eDrive20, 2.744.500 TL liste fiyatıyla satışa sunuldu.

Yeni BMW X2’nin artan boyutlarıyla tamamen yeni bir konsepte sahip olan ikinci jenerasyonu, mild hybrid-benzinli versiyonunun ardından Yeni BMW iX2 eDrive20 versiyonuyla tamamen elektrikli seçeneği sunuyor.

Tamamen elektrikli Yeni BMW iX2 eDrive20, ön aksta yer alan elektrik motoruyla 204 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 8,6 saniyede tamamlayan araç, tam dolu bataryalarıyla 478 km’ye kadar menzil sunuyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, 130 kW DC Şarj teknolojisiyle 29 dakikada yüzde 80 batarya doluluğuna ulaşabiliyor. Ayrıca opsiyonel olarak sunulan AC Charging Professional donanımıyla AC akımda 22 kW şarj hızı desteği sağlayarak bataryaların %0-100 dolumunu yaklaşık 3 saat 45 dakikada tamamlıyor ve esnek kullanım imkanı sunuyor.

M Sport Tasarım Paketiyle Daha Dinamik Bir Görünüm

M Sport Tasarım Paketiyle Daha Dinamik Bir Görünüm Yeni iX2 eDrive20, sportif ve keskin çizgilere sahip tasarımıyla rakiplerinden ayrılıyor. Sadece M Sport tasarım paketiyle satışa sunulan araç, daha sportif ve aerodinamik özellikleriyle dikkat çekiyor. Premium kompakt segmentinde bir ilk niteliğinde olan Iconic Glow kontür aydınlatmalı altıgen BMW Böbrek Izgaraları ve parlak siyah renkli ön hava girişi, aracın ön kısmını belirginleştiriyor. Arka kısımda ise yeni tasarımlı yatay hizalanmış aydınlatmalar, parlak siyah difüzör ve arka spoiler, Yeni BMW iX2 eDrive20’nin dinamik duruşunu güçlendiriyor.

Teknoloji ve Fonksiyonelliğin Birleştiği Kabin

Teknoloji ve Fonksiyonelliğin Birleştiği Kabin Yeni BMW iX2’nin kabini, dinamizmi modernlikle birleştiriyor. Kokpitin merkezi konumundaki BMW Kavisli Ekran, yüzer kontrol paneliyle sürücüye ergonomik bir erişim sağlıyor. Bu sayede sürücü, kullanım esnasında gözünü yoldan ayırmadan multimedya sisteminde değişiklik yapabiliyor. İç mekanda yer alan kontrol ekranı ve sesli komut enstrümanları, fiziksel düğme ve kontrollerin sayısını azaltarak kullanımı kolaylaştırıyor.

Her Detayda Sportiflik

Her Detayda Sportiflik Yeni BMW iX2 eDrive20, standart olarak sunulan elektrikli ayarlanabilir spor ön koltuklarla konforlu bir sürüş sağlıyor. M Sport tasarım paketiyle tercih edilebilen araç, üst düzey donanımlarıyla da dikkat çekiyor. BMW Live Cockpit Plus, Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Adaptif LED Farlar, Akustik Koruma, Otomatik Uzun Far Fonksiyonu, Konfor Erişim Sistemi, Elektrikli Ön Koltuklar ve Hafıza Fonksiyonlu Sürücü Koltuğu, Panoramik Cam Tavan, Isıtmalı Ön Koltuklar, Otomatik Açılır Bagaj Kapağı, Kablosuz Şarj Haznesi, Spor Ön Koltuklar, Güneş Korumalı Arka Camlar, Akıllı Telefon Arayüzü gibi gelişmiş donanımlar standart olarak sunuluyor. Bununla birlikte isteğe bağlı olarak eklenen aydınlatmalı BMW Iconic Glow Böbrek Izgaraları, M Sport Fren Diskleri, M Shadow Farlar, M Emniyet Kemerleri ve Shadow Dış Kaplama gibi özellikler aracın kişiselleştirilmesine olanak tanıyor. Ayrıca, Park Asistanı Plus, AC Charging Professional ve Sürüş Asistanı Professional gibi en üst seviye asistan sistemleri de isteğe bağlı olarak sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ