Xiaomi, TIME Dergisi Tarafından 2024’ün En Etkili Şirketlerinden Biri Seçildi
  • Teknohigh
  • Otomobil
  • Xiaomi, TIME Dergisi Tarafından 2024’ün En Etkili Şirketlerinden Biri Seçildi

Xiaomi, TIME Dergisi Tarafından 2024’ün En Etkili Şirketlerinden Biri Seçildi

ABONE OL
7 Haziran 2024 13:32
Xiaomi, TIME Dergisi Tarafından 2024’ün En Etkili Şirketlerinden Biri Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel pazarda ürünleriyle büyük bir etki yaratan Xiaomi, prestijli TIME dergisi tarafından 2024 yılının en etkili şirketlerinden biri olarak gösterildi.

Xiaomi’nin başarısı, TIME’ın “En Etkili 100 Şirket” listesine girmesiyle taçlandı. Dergi, Xiaomi’nin ilk akıllı elektrikli aracı olan Xiaomi SU7 Serisi’ni Mart 2024’te Çin’de başarılı bir şekilde piyasaya sürmesine dikkat çekiyor. Ayrıca şirketin, kullanıcıları, otomobilleri ve evleri süper akıllı, insan odaklı bir ekosisteme entegre etme misyonunun altını çiziyor. Xiaomi SU7, piyasaya çıktığı ilk ayda sipariş ve teslimat rekorları kırarak büyük başarılar elde etti ve Xiaomi’nin “İnsan x Otomobil x Ev” ekosistemini eşsiz bir şekilde birbirine bağladı.

Yenilikçi Teknolojiler ve Büyük Hedefler
Xiaomi, temel teknolojilere sürdürülebilir yatırımlar yapmayı ve insanlığa fayda sağlayacak teknolojiler geliştirmeyi sürdürüyor. Şirket, 2022-2026 yılları arasında AR-GE alanına 100 milyar RMB’den fazla yatırım yapmayı planlıyor. 15-20 yıllık bir çalışma sonucunda, dünyanın en büyük beş otomobil üreticisinden biri olmayı ve küresel teknoloji liderliğini hedefliyor.

Xiaomi’nin Gururu

Xiaomi’nin bir marka sözcüsü, “2024 TIME’ın ‘En Etkili 100 Şirket’ listesinde yer almaktan büyük onur duyuyoruz. Yenilikçi teknolojilerle dünya genelinde herkesin daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için çalışıyoruz. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ürünler üretmeye devam ederek bu ödüle layık olmak adına her gün daha yenilikçi çözümler üretiyoruz,” ifadeleriyle şirketin gururunu dile getirdi.

TIME’ın Değerlendirme Süreci

TIME dergisi, bu listeyi oluştururken sektörler genelinde adaylar belirleyip küresel katılımcı ve muhabir ağının yanı sıra dış uzmanların görüşlerine başvuruyor. Dergi editörleri, şirketleri etki, yenilik, azim ve başarı gibi temel faktörlere göre değerlendiriyor. Bu titiz değerlendirme süreci sonucunda, gelecekte önemli bir rol oynayacağına inanılan 100 şirketten oluşan liste ortaya çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ